אויסמעקן די קאָנטע און די דאַטן בײַ Baby Zzz's
אײַער רעכט אויסצומעקן אײַערע דאַטן
ווען איר מעקט אויס אײַער קאָנטע בײַ Baby Zzz's, מעקן מיר גלײַך אויס פֿון אונדזערע דאַטנבאַזעס אײַער פּראָפֿיל, אײַער אַרײַנלאָג־קאָנטע, אײַערע קאַמערעס, די בילדעלעך, אײַערע מיטגלידערשאַפֿטן אין משפּחות, די אײַנלאַדונגען וואָס איר האָט געשיקט און אײַערע באַריכטן וועגן פֿעלערן. ווײַל Baby Zzz's רעקאָרדירט נישט און היט נישט אָפּ קיין ווידעא און קיין קלאַנג, זײַנען נישטאָ קיין רעקאָרדירונגען אויסצומעקן. אַ פּאָר רעקאָרדן ווערן אָפּגעהיט אויף אַ באַגרענעצטער צײַט, ווי עס ווערט דערקלערט אונטן אין וואָס ווערט אָפּגעהיט, און ווי לאַנג?
אויסמעקן די קאָנטע שטעלט נישט אָפּ קיין אַבאָנעמענט אין Google Play. שטעלט אים פֿריִער אָפּ אין Google Play. Google Play האָט נישט קיין ייִדישן אינטערפֿייס, דערפֿאַר געבן מיר די ענגלישע נעמען פֿון די מעניוען: „Play Store → Profile → Payments & subscriptions → Subscriptions → Baby Zzz's → Cancel subscription“ (דאָס הייסט: פּראָפֿיל, צאָלונגען און אַבאָנעמענטן, אַבאָנעמענטן, Baby Zzz's, אַנולירן דעם אַבאָנעמענט). אויסמעקן די קאָנטע גיט נישט צוריק קיין געלט פֿאַר דער איבעריקער צײַט.
אָפּציע 1: אויסמעקן אין דער אַפּליקאַציע (גלײַך)
איר קענט אויסמעקן אײַער קאָנטע גלײַך אין דער Android־אַפּליקאַציע Baby Zzz's:
- עפֿנט די אַפּליקאַציע Baby Zzz's אויף אײַער אַפּאַראַט.
- טאַפּט אויפֿן אײַקאָן פֿונעם פּראָפֿיל־מעניו אין דער אייבערשטער רעכטער עק.
- קלײַבט באַשטימונגען.
- סקראָלט אַראָפּ ביזן סוף און טאַפּט אויף אויסמעקן די קאָנטע.
- באַשטעטיקט די פֿראַגע. איר ווערט אַרויסגעלאָגירט, און די דאַטן פֿון אײַער קאָנטע ווערן גלײַך אויסגעמעקט.
אָפּציע 2: אויסמעקן אויפֿן וועב (גלײַך)
איר קענט אויסמעקן אײַער קאָנטע גלײַך דורך אונדזער אָנליין־בלאַט פֿאַרן אויסמעקן קאָנטעס:
לאָגירט זיך אַרײַן כּדי צו באַשטעטיקן, און די דאַטן פֿון אײַער קאָנטע ווערן גלײַך אויסגעמעקט.
אָפּציע 3: בעטן אויסמעקן דורך בליצפּאָסט
אויב איר ווילט בעסער שיקן אונדזער הילף־גרופּע אַ בקשה אויסצומעקן דורך בליצפּאָסט:
שיקט אַ בליצבריוו פֿון דער בליצפּאָסט־אַדרעס מיט וועלכער אײַער קאָנטע בײַ Baby Zzz's איז רעגיסטרירט, צו:
בעטן אויסמעקן די קאָנטע דורך בליצפּאָסט
אָדער שרײַבט אַליין צו [email protected] מיט דער טעמע „Account Deletion Request“.
וואָס ווערט גלײַך אויסגעמעקט?
- אַרײַנלאָג־קאָנטע: אײַער באַניצער אין אונדזער אַרײַנלאָג־סערוויס (Keycloak), אַרײַנגערעכנט דעם האַש פֿון אײַער פּאַראָל, אײַערע אַרײַנלאָג־סעסיעס און די אָפּגעהיטע אַרײַנלאָגירונגען.
- פּראָפֿיל און קאָנטע: אײַער באַניצער־רעקאָרד, אײַער פּראָפֿיל־בילד, אײַער קאָנטע מיט אירע באַשטימונגען, און דער Premium־סטאַטוס פֿון אײַער קאָנטע.
- קאַמערעס: די קאַמערעס אין אײַער קאָנטע, זייערע נעמען און זייערע בילדעלעך.
- טיילן מיט דער משפּחה: אײַער מיטגלידערשאַפֿט אין די קאָנטעס פֿון אַנדערע משפּחות און די אײַנלאַדונגען וואָס איר האָט געשיקט. משפּחה־מיטגלידער וואָס איר האָט אײַנגעלאַדן פֿאַרלירן דעם צוטריט צו אײַערע קאַמערעס.
- באַריכטן וועגן פֿעלערן: באַריכטן וועגן פֿעלערן וואָס איר האָט געשיקט פֿון דער אַפּליקאַציע.
וואָס ווערט אָפּגעהיט, און ווי לאַנג?
געוויסע דאַטן ווערן אָפּגעהיט אויף אַ באַגרענעצטער צײַט נאָך דעם ווי איר מעקט אויס אײַער קאָנטע:
- צאָלונג־רעקאָרדן: דער סכום, די דאַטע און דער באַשטעלונג־נומער אין Google Play פֿון אײַערע קויפֿן, אָפּגעהיט אָן אַ פֿאַרבינדונג מיט אײַער קאָנטע, וווּ עס איז נייטיק פֿאַר חשבונות און שטײַערן. Google Play היט אָפּ זײַנע אייגענע קויף־רעקאָרדן לויט דער פּריוואַטקייט־פּאָליטיק פֿון Google.
- רעזערוו־קאָפּיעס פֿון דער דאַטנבאַזע: אײַערע דאַטן בלײַבן אין אונדזערע רעזערוו־קאָפּיעס פֿון דער דאַטנבאַזע ביז זיי ווערן אויסגעמעקט לויט אַ שטענדיקן פּלאַן, אין משך פֿון בערך 13 חדשים.
- סערווער־לאָגס: סערווער־לאָגס, וואָס אַנטהאַלטן IP־אַדרעסן, ווערן אויסגעמעקט נאָך 14 טעג.
- דיאַגנאָסטיק פֿון דער אַפּליקאַציע: דיאַגנאָסטישע דאַטן (וואָס דערקענען אײַך בלויז לויט אַ צופֿעליקן באַניצער־ID) ווערן אויסגעמעקט נאָך 30 טעג.
- באַריכטן וועגן קראַכן: Google Firebase Crashlytics מעקט אויס די באַריכטן וועגן קראַכן נאָך 90 טעג.
אויב איר האָט געשריבן בליצבריוו צו אונדזער הילף־גרופּע, בלײַבן אײַערע בריוו און אונדזערע ענטפֿערס אין אונדזער הילף־פּאָסטקאַסטן; שרײַבט אונדז אויב איר ווילט אַז מע זאָל זיי אויך אויסמעקן. פּרטים געפֿינט איר אין אָפּטייל 5 פֿון אונדזער פּריוואַטקייט־פּאָליטיק.
בקשות אויסצומעקן דורך בליצפּאָסט
בקשות אויסצומעקן אַ קאָנטע וואָס ווערן געשיקט דורך בליצפּאָסט ווערן קאָנטראָלירט און דורכגעפֿירט אין משך פֿון 48 שעה. איר וועט באַקומען אַ בליצבריוו מיט אַ באַשטעטיקונג ווען אײַער קאָנטע איז אויסגעמעקט געוואָרן.
פֿראַגעס אָדער הילף?
אויב איר דאַרפֿט הילף, ביטע ווענדט זיך צו אונדזער הילף־גרופּע אויף [email protected].