Baby Zzz's LogoBaby Zzz's
ΑρχικήΧαρακτηριστικάΕφαρμογή για υπολογιστήΟδηγοίΣυχνές ερωτήσειςΣχετικάΕπικοινωνία

Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων στο Baby Zzz's

Αυτοεξυπηρέτηση διαγραφής συμβατή με το Google Play

Το δικαίωμά σας στη διαγραφή των δεδομένων σας

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Baby Zzz's, διαγράφουμε αμέσως το προφίλ σας, τον λογαριασμό σύνδεσης, τις κάμερες, τις μικρογραφίες, τις συνδρομές μέλους οικογένειας, τις προσκλήσεις που στείλατε και τις αναφορές σφαλμάτων σας από τις βάσεις δεδομένων μας. Επειδή το Baby Zzz's δεν καταγράφει ούτε αποθηκεύει βίντεο ή ήχο, δεν υπάρχουν εγγραφές προς διαγραφή. Ορισμένα δεδομένα διατηρούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όπως εξηγείται παρακάτω στην ενότητα Τι διατηρείται και για πόσο καιρό;.

Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει μια συνδρομή Google Play. Ακυρώστε την πρώτα στο Google Play (Play Store → Προφίλ → Πληρωμές και συνδρομές → Συνδρομές → Baby Zzz's → Ακύρωση συνδρομής). Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν παρέχει επιστροφή χρημάτων για τον υπολειπόμενο χρόνο.

Επιλογή 1: Διαγραφή εντός της εφαρμογής (άμεση)

Μπορείτε να διαγράψετε αμέσως τον λογαριασμό σας απευθείας μέσα από την εφαρμογή Android Baby Zzz's:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Baby Zzz's στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε το εικονίδιο μενού προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  5. Επιβεβαιώστε την προτροπή. Αποσυνδέεστε και τα δεδομένα του λογαριασμού σας διαγράφονται αμέσως.

Επιλογή 2: Διαγραφή μέσω διαδικτύου (άμεση)

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πύλης αυτοεξυπηρέτησης:

Έναρξη ηλεκτρονικής διαγραφής λογαριασμού

Συνδεθείτε για επιβεβαίωση και τα δεδομένα του λογαριασμού σας θα διαγραφούν αμέσως.

Επιλογή 3: Αίτημα διαγραφής μέσω email

Εάν προτιμάτε να υποβάλετε αίτημα διαγραφής μέσω email στην ομάδα υποστήριξής μας:

Στείλτε ένα email από τη διεύθυνση email του εγγεγραμμένου λογαριασμού σας Baby Zzz's προς:

Αίτημα διαγραφής λογαριασμού μέσω email

Ή γράψτε απευθείας στο [email protected] με θέμα «Account Deletion Request».

Τι διαγράφεται αμέσως;

  • Λογαριασμός σύνδεσης: Ο χρήστης σας στην υπηρεσία σύνδεσής μας (Keycloak), συμπεριλαμβανομένου του κατακερματισμού κωδικού πρόσβασης (hash), των περιόδων σύνδεσης και των αποθηκευμένων συνδέσεων.
  • Προφίλ και λογαριασμός: Η εγγραφή χρήστη σας, η φωτογραφία προφίλ, ο λογαριασμός σας και οι ρυθμίσεις του, καθώς και η κατάσταση Premium του λογαριασμού σας.
  • Κάμερες: Οι κάμερες στον λογαριασμό σας, τα ονόματά τους και οι μικρογραφίες τους.
  • Κοινή χρήση οικογένειας: Η συμμετοχή σας στους λογαριασμούς άλλων οικογενειών και οι προσκλήσεις που στείλατε. Τα μέλη της οικογένειας που προσκαλέσατε χάνουν την πρόσβαση στις κάμερές σας.
  • Αναφορές σφαλμάτων: Αναφορές σφαλμάτων που στείλατε από την εφαρμογή.

Τι διατηρείται και για πόσο καιρό;

Ορισμένα δεδομένα διατηρούνται για περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας:

  • Αρχεία πληρωμών: Το ποσό, η ημερομηνία και το αναγνωριστικό παραγγελίας Google Play των αγορών σας, που διατηρούνται χωρίς σύνδεση με τον λογαριασμό σας όπου απαιτείται για λογιστικούς και φορολογικούς σκοπούς. Το Google Play διατηρεί τα δικά του αρχεία αγορών σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.
  • Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων: Τα δεδομένα σας παραμένουν στα αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων μας μέχρι να διαγραφούν σε κυλιόμενη βάση, εντός περίπου 13 μηνών.
  • Αρχεία καταγραφής διακομιστή: Τα αρχεία καταγραφής διακομιστή, τα οποία περιλαμβάνουν διευθύνσεις IP, διαγράφονται μετά από 14 ημέρες.
  • Διαγνωστικά εφαρμογής: Τα διαγνωστικά δεδομένα (τα οποία σας ταυτοποιούν μόνο μέσω ενός τυχαίου αναγνωριστικού χρήστη) διαγράφονται μετά από 30 ημέρες.
  • Αναφορές σφαλμάτων: Το Google Firebase Crashlytics διαγράφει τις αναφορές σφαλμάτων μετά από 90 ημέρες.

Εάν στείλατε email στην ομάδα υποστήριξής μας, τα μηνύματά σας και οι απαντήσεις μας παραμένουν στο γραμματοκιβώτιο υποστήριξής μας· γράψτε μας εάν θέλετε να διαγραφούν και αυτά. Ανατρέξτε στην ενότητα 5 της Πολιτικής απορρήτου μας για λεπτομέρειες.

Αιτήματα διαγραφής μέσω email

Τα αιτήματα διαγραφής λογαριασμού που υποβάλλονται μέσω email επαληθεύονται και διεκπεραιώνονται εντός 48 ωρών. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας.

Ερωτήσεις ή υποστήριξη;

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας στο [email protected].

Baby Zzz's LogoBaby Zzz's

Ιδιωτική, κρυπτογραφημένη παρακολούθηση μωρού μέσω απευθείας WebRTC. Μετατρέψτε παλιά τηλέφωνα και tablet Android σε ενδοεπικοινωνία μωρού, χωρίς καταγραφή βίντεο στο cloud.

Εφαρμογή για κινητά
Αποκτήστε το στοGoogle PlayΣύντομα διαθέσιμοiOS

Πλοήγηση

  • Αρχική
  • Χαρακτηριστικά
  • Εφαρμογή για υπολογιστή
  • Οδηγοί
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Σχετικά
  • Ανοιχτός κώδικας

Οδηγοί & Βήματα

  • Οδηγός ρύθμισης 2 συσκευών
  • Κάμερες Wi‑Fi Tapo & ONVIF
  • Ασφάλεια & απόρρητο WebRTC
  • Τοποθέτηση κάμερας & ασφάλεια
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων Wi-Fi & NAT

Νομικά & Υποστήριξη

  • Πολιτική απορρήτου
  • Όροι χρήσης
  • Διαγραφή λογαριασμού & δεδομένων
  • Επικοινωνία με την υποστήριξη

Σημείωση: Το Baby Zzz's είναι ένα ενημερωτικό εργαλείο παρακολούθησης για γονείς και φροντιστές. Δεν είναι ιατρική συσκευή, δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία, ανακούφιση ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή κατάστασης και δεν πρέπει ποτέ να αντικαθιστά την άμεση, προσεκτική επίβλεψη από ενήλικα.

© 2026 Baby Zzz's LLC. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Ασφαλής φιλοξενία μέσω Oracle Cloud Infrastructure (OCI) & Cloudflare.